Phone Icon

فضای ذخیره‌ سازی ابری چیست؟

فضای ذخیره‌ سازی ابری سرویسی است که به کاربران امکان می دهد داده ها، فایل ها و برنامه های خود را از طریق اینترنت ذخیره کرده و به آن ها دسترسی داشته باشند. داده ها در سرورهای راه دور که توسط ارائه دهندگان شخص ثالث نگهداری می شوند، ذخیره می‌ شوند و می توان از هر نقطه با اتصال به اینترنت به آن ها دسترسی داشت.

فضای ذخیره سازی ابری
نوعی ذخیره سازی داده است که توسط یک ارائه دهنده خدمات ابری ارائه می شود و از طریق اینترنت قابل دسترسی بوده و به کاربران اجازه می‌ دهد تا فایل‌ ها، عکس‌ ها، ویدیو ها و سایر دارایی‌ های خود را در یک سرور یا مرکز داده ذخیره کرده و به آن ها دسترسی داشته باشند.

کاربرد فضای ذخیره‌ سازی ابری

ذخیره سازی در فضای ابری چندین مزیت مانند دسترسی آسان، مقیاس پذیری، مقرون به صرفه بودن و امنیت داده ها را ارائه می دهد. برخی از نمونه های محبوب عبارتند از: Google Drive ،Dropbox ،OneDrive و iCloud.

فضای ابری به بخش مهمی از محاسبات مدرن تبدیل شده است و کاربران را قادر می‌ سازد تا داده‌ های خود را از هر کجای دنیا ذخیره کرده و به آنها دسترسی داشته باشند. با این روش کاربران می توانند فایل ها، عکس ها، فیلم ها و سایر دارایی های دیجیتال خود را در سرور های راه دور ذخیره کنند. داده ها به طور ایمن ذخیره می‌ شوند و می توان از هر دستگاهی با اتصال به اینترنت به آنها دسترسی داشت.

شما می توانید اطلاعات، منابع، عکس و ویدیو های خود را بدون نگرانی از محدودیت فضا و ترس از پاک شدن و از دست رفتن، در فضای ابری مبناکلود ذخیره کنید و هر زمان که خواستید از هر کجای دنیا به آن دسترسی دارید.

فضای ذخیره سازی ابری

به طور کلی، ذخیره‌ اطلاعات در فضای سرور ابری، روش دسترسی به داده‌ ها را متحول کرده است و راه حلی امن، مقیاس پذیر و مقرون به صرفه را برای افراد و مشاغل به صورت یکسان ارائه می دهد.

مزایای فضای ذخیره‌ ابری

مقیاس‌ پذیری

به کسب‌ و کارها اجازه می‌ دهد تا بدون نیاز به سرمایه‌ گذاری در سخت‌ افزار یا زیرساخت اضافی، به راحتی نیازهای ذخیره‌ سازی خود را در صورت لزوم افزایش یا کاهش دهند.

مقرون به صرفه بودن

این روش می تواند مقرون به صرفه تر از راه حل های ذخیره سازی داخلی سنتی باشد زیرا کسب و کارها فقط برای ذخیره سازی استفاده می کنند و نیازی به سرمایه گذاری در سخت افزار یا تعمیر و نگهداری با هزینه های گزاف ندارند.

دسترس‌ پذیری

کاربران را قادر می‌ سازد تا به داده‌ های خود از هر کجا با اتصال به اینترنت دسترسی داشته باشند، همکاری و کار از راه دور را آسان می‌ کند.

بازیابی فاجعه

ارائه دهندگان فضای ابری معمولاً گزینه های پشتیبان قوی و بازیابی فاجعه را ارائه می کنند و از محافظت از داده ها در صورت بروز فاجعه یا قطع، اطمینان می دهند.

امنیت

ارائه دهندگان معمولاً ویژگی های امنیتی پیشرفته ای مانند رمزگذاری و کنترل های دسترسی را ارائه می دهند که به محافظت از داده های حساس در برابر دسترسی غیرمجاز کمک می کند.

یکپارچه سازی

فضای ابری را می توان به راحتی با سایر سرویس ها و برنامه های مبتنی بر ابر ادغام کرد و مدیریت و دسترسی به داده ها را در چندین پلتفرم آسان می کند.

چرا از فضای ذخیره‌ سازی ابری ایرانی استفاده می‌ کنیم؟

فضای ذخیره‌ سازی ابری برای ذخیره و دسترسی به داده ها و فایل ها از راه دور، بدون نیاز به دستگاه های فیزیکی مانند هارد دیسک یا USB استفاده می شود. این به کاربران اجازه می دهد تا با استفاده از هر دستگاهی که به اینترنت متصل است، از هر کجا و در هر زمان به داده های خود دسترسی داشته باشند. این فضا معمولاً برای به اشتراک گذاری فایل، همکاری، پشتیبان گیری و بازیابی فاجعه، و به عنوان یک جایگزین مقرون به صرفه برای راه حل های سنتی استفاده می شود. همچنین توسط کسب و کارها برای ذخیره و مدیریت مقادیر زیادی از داده‌ ها مانند اطلاعات مشتری و سوابق مالی استفاده می شود.

تفاوت فضای ذخیره ابری و رایانش ابری

ذخیره‌ سازی ابری در واقع به ذخیره داده ها در سرورهای راه دور که از طریق اینترنت قابل دسترسی هستند اشاره دارد. در درجه اول برای ذخیره و به اشتراک گذاری فایل ها، اسناد و سایر داده ها استفاده می شود.

از طرف دیگر، رایانش ابری به ارائه خدمات محاسباتی که شامل سرورها، پایگاه‌ های اطلاعاتی، شبکه ابری، نرم‌افزار، تجزیه و تحلیل از طریق اینترنت می‌ شوند نیز می پردازد. این موضوع شامل استفاده از سرورهای راه دور برای پردازش، ذخیره و مدیریت داده ها و برنامه ها است.

به طور خلاصه رایانش ابری را می توان برای اجرای برنامه ها، میزبانی وبسایت ها، مدیریت پایگاه‌ های داده و انجام سایر وظایف محاسباتی استفاده کرد. هم‌چنین ذخیره‌ سازی ابری زیر مجموعه ای از محاسبات ابری است که طیف وسیع تری از خدمات را در بر می‌گیرد.

تفاوت فضای ابری و رایانش ابری

آشنایی با دیگر امکانات فضای ذخیره‌سازی ابری مبناکلود

Kavinsky
Odd Look ft. The Weeknd
00:00
سوالات متداول

سرویسی است که به کاربران امکان می دهد به جای یک دستگاه فیزیکی، داده ها را از راه دور، از طریق اینترنت، ذخیره و به آنها دسترسی داشته باشند.

ارائه دهندگان فضای ابری از سرورهای مستقر در مراکز داده برای نگهداری و مدیریت داده های کاربر استفاده می کنند. کاربران می توانند با اتصال به اینترنت از هر جایی به داده های خود دسترسی داشته باشند.

مزایایی مانند مقیاس پذیری، مقرون به صرفه بودن، دسترسی، بازیابی بلایا، امنیت و یکپارچه سازی را ارائه می دهد.

ارائه دهندگان فضای ذخیره سازی ابری معمولاً ویژگی های امنیتی پیشرفته ای مانند رمزگذاری و کنترل های دسترسی را ارائه می دهند که به محافظت از داده های حساس در برابر دسترسی غیرمجاز کمک می کند.

برخی از سرویس‌ها، دسترسی آفلاین به داده‌ ها را ارائه می‌ دهند اما این به سرویس خاص و این که کاربر فایل‌ های لازم را دانلود کرده یا از قبل با دستگاه خود همگام‌ سازی کرده باشد، بستگی دارد.